Kodėl rinktis mus?

Mes esame viena iš seniausiai sėkmingai veikiančių automobilio kėbulų remonto įmonių Lietuvoje, Mūsų įmonė skaičiuoja 30 metų! Todėl norime pasidalinti savo skaupta patirtimi ir žiniomis remontuojant Jūsų autombilį!

Artimas ryšys su klientu

Mūsų įmonė priklauso šeimos verslui, todėl Mes suinteresuoti priimti Jus automobilio remontui be tarpininkų ir asmeniškai įsigilinę į Jūsų padėtį!

Įranga ir medžiagos

Naudojame tik aukščiausios kokybės medžiagas visuose remonto procesuose ir dirbame su profesionaliais įrankiais bei įranga, kad užtikrintume remonto kokybę ir ilgaamžiškumą!

Savo srities profesionalai

Pas mus dirba tik savo srities profesionalai, sukaupę didelę patirtį automobilių kėbulų remonto srityje!

  • Remontas po auto įvykio

    Atidžiai rinkitės kam patikite savo automobilio remontą. Mūsų klientai mumis pasitiki, ypač tie, kurie neturi noro ir laiko rūpintis papildomais automobilio remonto darbais, todėl patiki juos profesionalams.
  • Remontas draudžiamojo įvykio (kasko)

    Teikiame visapusę informaciją, kaip elgtis atsitikus draudžiamajam įvykiui, arba visus darbus atliekame patys.
  • Remontas draudžiamojo įvykio (nukentėjus)

    Patekus į draudžiamąjį eismo įvykį, Autogrimas darbuotojai Jums padės nuo pat autoįvykio registravimo iki išmokos gavimo ir automobilio suremontavimo.
  • Smulkus kėbulo remontas

    Negilių kėbulo įbrėžimų šalinimas taikant PDR technologiją rekomenduojamas, kai norima pašalinti atsiradusius smulkius įbrėžimus ant automobilio detalių, pavyzdžiui, krušos duobutes ar kitus smulkius įlenkimus.
  • Transportavimo paslaugos

    Mes padėsime visais atvejais, jei jūs negalėsite tęsti kelionės dėl transporto priemonės techninio gedimo, eismo ar kito įvykio, už kurį atsakingas vairuotojas (pvz., pasibaigę degalai, neteisingai parinkta kuro rūšis, pradurta padanga, užtrenktos automobilio durys, kai raktai palikti salone, pamesti ar sulaužyti raktai).
  • Detalių paieškos ir užsakymas

    Palikus automobilį kėbulo remontui pas mus, dažniausiai jam reikia keisti kelias ar net dešimtis dalių. Tad automobilio dalių paieška, įsigijimas ir pristatymas yra labai komplikuota, sudetinga ir daug laiko reikalaujanti procedūra, kuri nukrenta nuo Jūsų pečių.
  • Draudžiamųjų įvykių konsultavimas ir remontas

    Stresas ir netikėtas planų pasikeitimas išmuša žmogų iš vėžių. Nežinodamas kur kreiptis, jis ima skambinti draugams, pažįstamiems dėl transporto priemonės nutempimo, ieško saugios vietos automobilio saugojimui ir kelias savaites, o dažnai ir gerokai ilgiau užsiima visiškai nauja veikla. Visu tuo galime pasirūpinti mes!
  • Įbrėžimai – kosmetiniai remontai

    Nedideli automobilio įbrėžimai – nemaloni kiekvieno vairuotojo kasdienybės dalis. Jie atsiranda pačiomis netikėčiausiomis aplinkybėmis, pavyzdžiu, iš po priekyje važiuojančio automobilio ratų atskridus akmenukams. Nors tokie defektai yra gan maži, tačiau kiekvienam automobilio savininkui aiškiai matomi ir nuolat gadinantys nuotaiką.
  • Korozijos remontas

    Profesionalus, greitas ir kokybiškas rūdžių šalinimas nuo automobilių. Pašalinus rūdis nuo Jūsų automobilio jos nebekels Jums rūpesčių.

Turite klausimų?Susisiekite

2022 Autogrimas.lt © Visos teisės saugomos | Sprendimas AdWeb.lt